Bedrijfstraining

Vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Wil je dat jouw medewerkers zich fit en vitaal voelen, zodat ze productiever worden en nog meer plezier hebben in hun werk? Is het ziekteverzuim op dit moment te hoog en wil je dit verlagen? Doen jij en jouw collega’s vaak een blokje om in de lunchpauze en wil je er eigenlijk nog meer uithalen? Kom dan naar CODE12 en neem deel aan ons vitaliteitsprogramma voor bedrijven.

Hoe ziet een vitaliteitsprogramma eruit?

Ons vitaliteitsprogramma wordt ontwikkeld op basis van de individuele behoeftes en vraagstukken binnen het bedrijf. We richten ons op het in balans brengen van zowel bedrijf als persoon door mental coaching, fysieke training en voeding. Dit heeft niet alleen effect op hoe iedereen zijn eigen leven leidt, maar ook hoe het bedrijf wordt geleid.

Met ons programma verbeteren we de vitaliteit van de medewerkers. Ze voelen zich fit, zijn productief en stressbestendig. Daardoor daalt ook het ziekteverzuim. Alles is erop gericht om de processen op elkaar af te stemmen, zodat er een positief effect wordt gecreëerd in het bedrijfsresultaat.

Vergroot de vitaliteit van jouw medewerkers en ga vandaag nog aan de slag

Ben je benieuwd naar een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma voor jouw bedrijf? Willen jij en jouw collega’s deelnemen aan een Small Group Training? Kom naar CODE12 in Ede en maak kennis met onze aanpak. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een kennismaking of proeftraining.

Spreekt het vitaliteitsprogramma je niet direct aan, maar wil je wel voor jouw bedrijf aan de slag gaan met gezonde voeding? Onze voedingscoach komt graag langs om te vertellen wat er mogelijk is.

Dat is makkelijk!

Leden van CODE12 kunnen snel en eenvoudig inschrijven en betalen voor de trainingen met de Personal Trainer App.

Download de Personal Trainer App

Download de Personal Trainer App

Wat anderen zeggen over CODE12 ...

"De begeleiding bij CODE12 biedt mij zoveel meer dan bij een gewone sportschool. Hier raak ik gemotiveerd om alles uit mijn leven te halen, om te presteren maar ook om te ontspannen. Marcel heeft een enorm positief effect op mijn lichamelijke en psychische gezondheid. Ik kan het ook iedereen aanraden."

Tim van V.
Accountant