Personal training

Personal trainer voor Ede en omgeving

Wil jij op een gezonde manier afvallen? Wil je graag toewerken naar een gezond lichaam? Wil je persoonlijk begeleid worden in jouw voorbereiding op de marathon of triathlon? Kies voor CODE12. Wij verzorgen de personal training in Ede en omgeving. Onze personal trainer Marcel van Kesteren staat klaar om samen met jou jouw doelen – zowel fysiek als mentaal – te realiseren.

Aan de slag met onze personal trainer

Met de persoonlijke begeleiding van onze personal trainer helpen we jou om jouw doelen te realiseren. Niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn. Een aantal voorbeelden waarmee we jou kunnen helpen:

  • Trainen en coachen om balans te krijgen in het dagelijks leven, zowel mentaal als fysiek.
  • Verbeteren van jouw fysiek met krachttraining en het trainen op uithoudingsvermogen.
  • Voorbereiden op jouw eerste 10 km hardlopen of 1/8 triathlon.
  • Op een gezonde manier afvallen door middel van fysieke training en het structureren van het voedingspatroon.
  • Het verbeteren van jouw persoonlijk record op de halve marathon.

Heb je een fysieke beperking, zoals COPD, reuma, diabetes of niet-aangeboren hersenletsel? Geen probleem. Onder begeleiding van een gediplomeerde bewegingsdeskundige kun je bij ons trainen en werken aan jouw doelstellingen.

Kom trainen bij CODE12, de personal trainer voor Ede en omgeving

Personal Training biedt jou net de extra begeleiding en motivatie die je nodig hebt om jouw doelen te behalen. Je werkt aan een gezond, sterk lichaam. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Het is geschikt voor iedereen van beginnende tot ervaren sporter. Wil je graag kennismaken of een proeftraining volgen? Neem contact met ons op. Voor Personal Training kom je naar CODE12 in Ede.

Dat is makkelijk!

Leden van CODE12 kunnen snel en eenvoudig inschrijven en betalen voor de trainingen met de Personal Trainer App.

Download de Personal Trainer App

Download de Personal Trainer App

Wat anderen zeggen over CODE12 ...

"De begeleiding bij CODE12 biedt mij zoveel meer dan bij een gewone sportschool. Hier raak ik gemotiveerd om alles uit mijn leven te halen, om te presteren maar ook om te ontspannen. Marcel heeft een enorm positief effect op mijn lichamelijke en psychische gezondheid. Ik kan het ook iedereen aanraden."

Tim van V.
Accountant