Small group training

Small Group Training bij CODE12

Wil je graag trainen onder de persoonlijke begeleiding van een personal trainer, maar wel liever in een kleine groep van drie tot zes personen? Kies dan voor Small Group Training. Je traint met de groep op hetzelfde tijdstip, maar wel gericht op jouw eigen doelstellingen. Tijdens de trainingen wordt er hard gewerkt om maximaal resultaat te behalen. Niet alleen wij, maar ook de andere deelnemers van de Small Group Training motiveren en stimuleren jou om jouw doelen te realiseren.

Optimaal resultaat met de juiste begeleiding

Wil je bij ons komen trainen om jouw doelen te realiseren? Dan starten we met een intake, waarbij we onder meer ingaan op jouw huidige situatie, je doelstellingen – korte en lange termijn – en eventuele beperkingen. Ook kijken we – afhankelijk van de situatie – naar jouw voedingspatroon, zodat we de juiste aanpak creëren om jouw doelen te behalen. Wij vinden het belangrijk dat je begrijpt wat je doet, zodat je het volhoudt en gemotiveerd blijft om jouw trainingsschema te voltooien. En lukt het even niet? Dan zijn wij en de andere deelnemers uit de Small Group Training er om jou te motiveren.

Ben je minder ervaren als het gaat om trainen? Geen probleem. Wij zorgen er voor dat je de juiste basistechnieken leert, zodat blessures als gevolg van verkeerd trainen voorkomen worden.

Indoor en outdoor bij onze Small Group Training

Onze small group trainingen zijn zowel indoor als outdoor. Ben je nieuwsgierig en wil je graag eens een proefles volgen? Vul hieronder ons contactformulier in of bel naar 06 – 38 17 53 35. Voor Small Group Training kom je naar CODE12 in Ede.

Dat is makkelijk!

Leden van CODE12 kunnen snel en eenvoudig inschrijven en betalen voor de trainingen met de Personal Trainer App.

Download de Personal Trainer App

Download de Personal Trainer App

Wat anderen zeggen over CODE12 ...

"De begeleiding bij CODE12 biedt mij zoveel meer dan bij een gewone sportschool. Hier raak ik gemotiveerd om alles uit mijn leven te halen, om te presteren maar ook om te ontspannen. Marcel heeft een enorm positief effect op mijn lichamelijke en psychische gezondheid. Ik kan het ook iedereen aanraden."

Tim van V.
Accountant