Voeding

Ga voor resultaat met onze voedingscoach

Wil je op een gezonde manier afvallen? Dan is niet alleen het sporten belangrijk, maar ook het nuttigen van de juiste voeding. Heb je als doel om de marathon te lopen, maar heb je moeite om jouw voedingsschema hierop af te stellen? Wil je binnen jouw bedrijf meer de aandacht vestigen op gezonde voeding? Dan staat onze voedingscoach voor jou klaar.

Waarom kiezen voor een voedingscoach?

Bij ons gaat het om het vinden van de juiste balans in je dagelijkse structuur. Het gaat niet alleen om het fysieke, maar ook het mentale aspect. Een combinatie van de juiste voeding en voldoende beweging is de basis voor een gelukkig en waardevol leven. Samen bepalen we jouw doelstelling en maken we een voedingsschema om het gewenste resultaat te behalen. Onze voedingscoach is er om jou te begeleiden, te motiveren en te helpen om de juiste keuzes te maken. Niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn. Immers, gedragsverandering heeft twee jaar nodig om blijvend resultaat te zijn.

Concreet voedingsadvies voor jouw sportuitdaging

Ben je van plan om bijvoorbeeld een (halve) marathon te gaan lopen of doe je mee aan Alpe d’HuZes? Dan is het belangrijk om tijdens het leveren van de sportprestatie op tijd en goed te eten, zodat je optimaal blijft presteren gedurende de hele race. Wil je goed voedingsadvies om jouw doelen te realiseren? Onze voedingscoach helpt je.

Gezond eten binnen het bedrijf

Niet alleen regelmatig sporten met je collega’s is goed, maar ook gezond eten. Willen jij en jouw collega’s graag actief aan de slag gaan met gezond eten binnen het bedrijf? Wij helpen jou graag op weg.

Wil je graag eens kennismaken om jouw doelen te bespreken? Neem contact met ons op.

Dat is makkelijk!

Leden van CODE12 kunnen snel en eenvoudig inschrijven en betalen voor de trainingen met de Personal Trainer App.

Download de Personal Trainer App

Download de Personal Trainer App

Wat anderen zeggen over CODE12 ...

"De begeleiding bij CODE12 biedt mij zoveel meer dan bij een gewone sportschool. Hier raak ik gemotiveerd om alles uit mijn leven te halen, om te presteren maar ook om te ontspannen. Marcel heeft een enorm positief effect op mijn lichamelijke en psychische gezondheid. Ik kan het ook iedereen aanraden."

Tim van V.
Accountant