Over CODE12
Marcel van Kesteren Marcel van Kesteren

Waar staat CODE12 voor?

CODE12 gaat over balans, talent en het vinden van effect. Een effectief leven is een waardevol leven. Eentje met inhoud en een voetdruk. We houden ons niet alleen bezig met het effect waarmee jij jouw leven leidt, maar ook het effect waarmee jij jouw bedrijf leidt. We creëren de juiste balans in jouw structuur door mental coaching en fysieke training.

Wat doen we?

Wij opereren vanuit twee verschillende invalshoeken: enerzijds benaderen we de unieke code van bedrijven door op zoek te gaan naar de normen, waarden, karaktereigenschappen en het fundament van het bedrijf en daar alle processen op af te stemmen, waarmee je een positief effect creëert in het bedrijfsresultaat.

Mental coaching en fysieke training zijn – met onze sportfaciliteiten – een onderdeel van deze tak. Anderzijds trainen en coachen we individuen die streven naar balans in het dagelijks leven. Of het nu gaat om op een gezonde manier afvallen, begeleiding bij bewegen voor mensen met reuma of COPD of het voorbereiden op een marathon of run-bike-run.

Wat willen we bereiken?

Wij hebben als doel om zowel individuen als bedrijven inzicht te geven in de mogelijkheden die ontstaan wanneer de juiste balans is gelegd. We werken toe naar een resultaat dat blijvend is. Wij geloven dat intensieve begeleiding noodzakelijk is. Zeker vanaf het moment dat mensen hun korte termijn doelen bereikt hebben. Dat is ook nodig om een langdurige, duurzame relatie op te bouwen. Gedragsverandering heeft immers twee jaar nodig om blijvend resultaat te realiseren.

Met onze persoonlijke begeleiding en coaching in de vorm van Personal Training, Small Group Training, Obstacle Traning, Endurance Training en Voeding helpen we iedereen die zijn of haar doel wil bereiken. Voor bedrijven bieden we ons vitaliteitsprogramma aan, zodat iedereen productiever en stressbestendiger wordt en het ziekteverzuim daalt.

Over Marcel van Kesteren

Marcel van Kesteren is geregistreerd beweegprofessional niveau 4+ en is tevens opgeleid als sportleider Defensie en Overheid, zwemonderwijzer, zelfverdedigingsinstructeur, looptrainer en instructeur Sportieve Recreatie en Toerisme. Hij is reeds 20 jaar werkzaam in dit vakgebied en gespecialiseerd in fysieke training en mental coaching voor individuen en groepen.

Wat anderen zeggen over CODE12 ...

"De begeleiding bij CODE12 biedt mij zoveel meer dan bij een gewone sportschool. Hier raak ik gemotiveerd om alles uit mijn leven te halen, om te presteren maar ook om te ontspannen. Marcel heeft een enorm positief effect op mijn lichamelijke en psychische gezondheid. Ik kan het ook iedereen aanraden."

Tim van V.
Accountant