Obstacle training

Obstacle Run Training bij CODE12

 

Wil jij je goed voorbereiden op de Mudmasters, de Strongmanrun of Strong Viking Warrior? Kies dan voor de Obstacle Run Training bij CODE12. Het lopen van een obstacle run – ook wel OCR genoemd – vereist voorbereiding, zowel voor de beginneling als de expert. Wij bieden je de mogelijkheid om bij ons te komen trainen voor de obstacle run.

Wat is een obstacle run?

Een obstacle run is een parcours vol met uitdagingen, zoals het tijgeren door de modder, het beklimmen van een metershoge muur en het lopen zelf. Drie elementen zijn van belang:

  • Conditie voor het hardlopen, zwemmen en het op en af rennen van heuvels.
  • Kracht: niet alleen om jezelf omhoog te kunnen trekken, maar ook om andere deelnemers omhoog te trekken of te tillen.
  • Skills: zorg dat je de specifieke vaardigheden bezit om de hindernissen te nemen. Met de juiste techniek maak je het jezelf een stuk ‘eenvoudiger’.

Deze drie elementen maken de obstacle run uitdagend. Je moet van alles een goede basis hebben. Bovendien heb je elkaar echt nodig om de run te volbrengen. Maar hoe kan je trainen voor de obstacle run?

Obstacle Run Training bij ons op locatie

Bij ons op locatie kun je alle technieken trainen die gebruikt worden in de obstacle runs. Dit, gecombineerd met loopoefeningen, is de ideale voorbereiding voor jouw run. We hebben zelfs een echte monkey bar. Of je nu ervaren bent of niet, dat maakt niet uit. Wanneer je een beginner bent, besteden we vooral aandacht aan de verschillende technieken en stap voor stap combineren we dit met het trainen van je kracht en uithoudingsvermogen. Naarmate je ervarener wordt, gaan we je verder uitdagen.

Wil jij ook goed voorbereid zijn op jouw obstacle run? Neem contact met ons op voor een proefles. Voor Obstacle Run Training kom je naar CODE12 in Ede.

Dat is makkelijk!

Leden van CODE12 kunnen snel en eenvoudig inschrijven en betalen voor de trainingen met de Personal Trainer App.

Download de Personal Trainer App

Download de Personal Trainer App

Wat anderen zeggen over CODE12 ...

"De begeleiding bij CODE12 biedt mij zoveel meer dan bij een gewone sportschool. Hier raak ik gemotiveerd om alles uit mijn leven te halen, om te presteren maar ook om te ontspannen. Marcel heeft een enorm positief effect op mijn lichamelijke en psychische gezondheid. Ik kan het ook iedereen aanraden."

Tim van V.
Accountant