Endurance training

Voor verschillende endurance trainingen

Wil jij persoonlijk begeleid worden in jouw voorbereiding op de marathon of triathlon? Wil je samen met collega’s trainen voor de bedrijvenloop van de Zevenheuvelenloop? Wil jij jouw persoonlijk record aanscherpen bij de Ironman en zoek je daarvoor een personal trainer die jou uitdaagt en motiveert? Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om endurance training.

Aan de slag voor jouw sportprestatie

Wil je bij ons komen trainen om jouw doelen te realiseren? Dan starten we met een intake, waarbij we onder andere ingaan op jouw huidige situatie, je doelen en eventuele beperkingen / blessures. Ook kijken we – afhankelijk van de situatie – naar jouw voedingspatroon, zodat we de juiste aanpak creëren om jouw doelen te behalen. Wij vinden het belangrijk dat je begrijpt wat je doet, zodat je het volhoudt en gemotiveerd blijft om jouw trainingsschema te voltooien.

We zorgen voor een stevig fundament wat in balans is en bij jou past. Het is niet alleen een kwestie van fysieke training, maar ook mental coaching. Wanneer er meerdere deelnemers naar een specifiek doel (sportevent) willen toewerken, zoals de Zevenheuvelenloop of marathon van Amsterdam, dan kunnen we samen trainen en elkaar motiveren.

Kom voor jouw endurance training naar CODE12

Wij bieden jou de extra begeleiding en motivatie die je nodig hebt om jouw doelen te behalen. Op zowel fysiek als mentaal vlak. Wil je graag kennismaken? Neem contact met ons op. Voor Endurance Training kom je naar CODE12 in Ede.

Dat is makkelijk!

Leden van CODE12 kunnen snel en eenvoudig inschrijven en betalen voor de trainingen met de Personal Trainer App.

Download de Personal Trainer App

Download de Personal Trainer App

Wat anderen zeggen over CODE12 ...

"De begeleiding bij CODE12 biedt mij zoveel meer dan bij een gewone sportschool. Hier raak ik gemotiveerd om alles uit mijn leven te halen, om te presteren maar ook om te ontspannen. Marcel heeft een enorm positief effect op mijn lichamelijke en psychische gezondheid. Ik kan het ook iedereen aanraden."

Tim van V.
Accountant